Inici

Presentació telemàtica d’escrits: sistema RED

Actualitat

Compareixença del Degà Àngel Quemada a la Comissió de Justícia del Congrés dels Diputats

Dijous passat el nostre Degà Àngel Quemada va tenir el gran honor i privilegi d’intervenir en nom del Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona i del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya davant la Comissió de Justícia del Congrés dels Diputats per a donar a conèixer el posicionament de la procura catalana respecte el Projecte de Llei de Mesures d’Eficiència Processal. Durant la seva…

LLEGIR MÉS

La figura del procurador

El Procurador dels Tribunals és un professional liberal i independent, llicenciat o graduat en Dret, que coneix el funcionament dels òrgans jurisdiccionals i que garanteix la igualtat de les parts en el procés judicial, a les quals representa de manera directa, voluntària, legal i tècnica.

Actua en totes les jurisdiccions del Dret i participa en tot el procediment judicial, responsabilitzant-se’n i agilitzant-ne els tràmits, a més d’oferir una comunicació objectiva i fidedigna sobre el desenvolupament. Així mateix, tramita a l’advocat totes les resolucions i escrits que presenta i vetlla pels interessos del client guardant-li el secret professional. És, en definitiva, un veritable especialista en l’àmbit de l’execució judicial i un col·laborador necessari de l’Administració de Justícia.

Com col·legiar-se

Si encara no està col·legiat com a procurador del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona i vol fer-ho, només cal que segueixi les cinc fases que comprèn aquest procediment.

Per a més informació pot accedir des de l’apartat Col·legiar-se o bé prement el botó següent.

Últims tweets

🔵 Un plaer assistir avui a la roda de premsa de la presentació del Concert en benefici d'Ucraïna 🇺🇦 "Música per Ucraïna, un any després" 🎼al @palaumusicacat amb @colnotaris, @ICABarcelona, @ProcuradorsICPB, @conselladvocat, @procuradorscat, @RegistradorsCAT i @CreuRojaCAT

🔵 Dilluns de Benestar (gratuït)- Estiraments per a principiants amb Eugenia Parrado, instructora de pilates, gimnàstica hipopressiva i ioga.

🕒 30 de gener 2023, a les 19.00 h

👉🏻Inscripcions: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Jl2wrOuIRBOVaIC3Um0bEg

🗓30 de gener, 20h

Concert "Música per Ucraïna, un any després" al @palaumusicacat.

Amb l'Orquestra Simfònica i Cor de la Filharmònica de Khàrkiv. A benefici de les persones refugiades d'Ucraïna.

No hi podeu faltar!

➡️ https://www.palaumusica.cat/ca/musica-per-ucraina-un-any-despres_1086123

🔴🔴 Avui el Consell de @procuradorscat hem rebut menció honorífica Premi Justícia 2022 de @justiciacat al Palau de la Generalitat per representar i defensar la procura, d’acord amb els interessos i les necessitats de la societat.

Enhorabona a tots els altres guardonats!

Abordem els aspectes civils de l’ocupació il·legal amb @Carlessalaroca; Adriana Flores, vicedegana de
@ProcuradorsICPB; Estela Bergel, lletrada de l’Administració de Justícia i @vipedaudi. Ha presentat la taula
@evendrells, vocal de la Junta de Govern #CAFBL i modera @crivallejo.

Youtube

“Els grans reptes dels procuradors”

El nostre degà, Ángel Quemada, explica en el següent vídeo quins són els reptes de la nostra professió, en els quals està treballant el Col·legi.