Presència als mitjans de comunicació

Presència als mitjans de comunicació

Diario La Ley

La nostra vicedegana, Adriana Flores, i l'anterior degà de l'ICPB, Ignacio López-Chocarro, opinen sobre l'impacte de les noves tecnologies a l'Administració de Justícia

Cinco Días

‘Cal una desconnexió amable amb un mateix durant les vacances’: el director del CEP, Ferran García de Palau, opina a Cinco Días sobre la necessitat de desconnexió digital a l'estiu.

Diario La Ley

Diario La Ley publica un article de Jesús Sanz López, vocal de l'ICPB, sobre la sentència dictada per l'Audiència Provincial de Saragossa

Entrevista a Betevé amb el nostre degà

El nostre degà, Angel Quemada, entrevistat al programa reset de Betevé per explicar la situació actuals als jutjats de Barcelona

Entrevista amb el degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona

El mijà jurídic “El Jurista” entrevista el degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona.

Homenatge a Luis Garrido de l’ICPB

El mitjà jurídic Confilegal recull un resum de l’acte homenatge a D. Luis Garrido Espá, organitzat per l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona (ICPB).

Les raons del fracàs dels judicis online

El diari Cinco Días analitza l’excepcionalitat de les vistes virtuals, en un article on recull l’opinió del President del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya.

Ofensiva per a potenciar la mediació als jutjats catalans

El diari El Mundo recull la notícia sobre el conveni que han signat Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per impulsar el coneixement i el recurs a la mediació i altres mètodes alternatius de gestió i resolució de conflictes.

Les mesures anti COVID provoquen llargues cues a la ciutat judicial

El degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, Angel Quemada, opina sobre la ineficàcia de l’habilitació del mes d’agost a aquest article a La Vanguardia.

Page 1 of 3312345...102030...Last »