El col·legi

Serveis col·legials

El Col·legi de Procuradors ofereix una sèrie de serveis destinats a cobrir les necessitats dels col·legiats, tant a nivell professional i col·lectiu, com a títol personal.

Els serveis que ofereix són els següents:

 

Servei de formació. Centre d’estudis de la Procura (CEP)

El Col·legi va crear un centre de formació continuada professional, adreçat a tots els procuradors de Catalunya, amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’especialització i formació continuada que requerim per desenvolupar la nostra tasca, i dissenyada per a la millora de les nostres capacitats professionals que, sens dubte, ens faran poder ser més eficients en un sector cada cop més competitiu.

Assessorament fiscal i laboral

El Col·legi dóna un servei d’assessorament gratuït al col·legiat en matèria fiscal i laboral. Aquest nou servei permet que els col·legiats puguin fer consultes de temes fiscals i laborals relacionades amb l’activitat professional.

Pòlissa col·lectiva RC Professional

Mitjançant acord amb el Consejo General de Procuradores de España, el Col·legi ofereix la subscripció voluntària a una asseguradora col·lectiva de R.C. per tots els nostres col·legiats.

Vlex

El Col·legi ofereix als col·legiats l’accés gratuït a la base Premium de legislació, jurisprudència, formularis i esquemes de VLEX.

Innovative worker

El Col·legi ha signat un acord amb l’empresa Difusión Jurídica y Temas de Actualidad S.L. per tal d’oferir als col·legiats una eina editorial amb 7.000 casos reals, jurisprudència, legislació, formularis, E- Biblioteca, 10 calculadores i subscripció al butlletí de noticies de Economist & Jurist.

The Impact Lawyers

Els col·legiats a través de l’àrea reservada tenen accés en xarxa exclusiva a tots els serveis Premium que proporciona la revista The Impact Lawyers.

Justícia Gratuïta

El Col·legi té un servei d’informació, per part de la Comissió, per aquells col·legiats que ostentin la representació en assumptes d’Assistència Jurídica Gratuïta.

Subhastes judicials

Tal i com estableix l’article 641 de la Llei d’enjudiciament civil, els Col·legis de procuradors poden ser entitat especialitzada a la hora d’alienar, a través del sistema de venta o subhastes, béns de qualsevol classe, gestionats a través del portal www.subastasprocuradores.com .

Servei de fax, fotocòpies i PC

El Col·legi ofereix servei de fax, fotocopiadores i ordinadors, a disposició de tots els col·legiats, a totes les seus del Col·legi de Procuradors.

Despatxos Seu Col·legi

Disponibilitat de despatxos a la Seu del Col·legi, amb cita prèvia, pels procuradors que ho necessitin.

Borsa de treball

El lloc web del Col·legi dedica un espai, on tots els nostres col·legiats poden posar els seus anuncis relacionats amb l’activitat professional.

Altres serveis

  • Servei de togues
  • Servei de venta de targetes criptogràfiques i lectors FNMT.
  • Agenda gratuïta per tots els nostres col·legiats.