Inici

Presentació telemàtica d’escrits: sistema RED

Actualitat

El Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona celebra l’acte institucional de Sant Iu al Palau de Justícia

En el context de la festivitat de Sant Iu, patró de la procura, el Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona (ICPB) ha celebrat l’acte institucional al Palau de Justícia de Barcelona de jurament de nous col·legiats.  En el discurs d’obertura d’acte el degà de l’ICPB, Javier Segura Zariquiey, ha reclamat una “regulació jurídica rigorosa” de la intel·ligència artificial (IA) en l’àmbit de la justícia…

LLEGIR MÉS

La figura del procurador

El Procurador dels Tribunals és un professional liberal i independent, llicenciat o graduat en Dret, que coneix el funcionament dels òrgans jurisdiccionals i que garanteix la igualtat de les parts en el procés judicial, a les quals representa de manera directa, voluntària, legal i tècnica.

Actua en totes les jurisdiccions del Dret i participa en tot el procediment judicial, responsabilitzant-se’n i agilitzant-ne els tràmits, a més d’oferir una comunicació objectiva i fidedigna sobre el desenvolupament. Així mateix, tramita a l’advocat totes les resolucions i escrits que presenta i vetlla pels interessos del client guardant-li el secret professional. És, en definitiva, un veritable especialista en l’àmbit de l’execució judicial i un col·laborador necessari de l’Administració de Justícia.

Com col·legiar-se

Si encara no està col·legiat com a procurador del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona i vol fer-ho, només cal que segueixi les cinc fases que comprèn aquest procediment.

Per a més informació pot accedir des de l’apartat Col·legiar-se o bé prement el botó següent.

Últims tweets

Youtube

Professionalitat, proximitat i proactivitat: les claus de la nova Junta de Govern

El degà, Javier Segura Zariquiey explica les claus del mandat de la nova Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona i els principals reptes i novetats que tenen per endavant.