Inici

Presentació telemàtica d’escrits: sistema RED

Actualitat

L’ICPB i la LAJs col·laboraran per una justícia més eficient

La seu de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona (ICPB) ha acollit la primera reunió d’un grup de treball pioner entre Lletrats de l’Administració de Justícia (LAJs) i el Col·legi. En representació de la LAJs hi han assistit Cristina Carretero (Jutjat de Primera Instància nº 14 de Barcelona), Pilar Sanz (Jutjat de Primera Instància nº 34 de Barcelona), Verònica Lluch (Jutjat de Primera…

LLEGIR MÉS

La figura del procurador

El Procurador dels Tribunals és un professional liberal i independent, llicenciat o graduat en Dret, que coneix el funcionament dels òrgans jurisdiccionals i que garanteix la igualtat de les parts en el procés judicial, a les quals representa de manera directa, voluntària, legal i tècnica.

Actua en totes les jurisdiccions del Dret i participa en tot el procediment judicial, responsabilitzant-se’n i agilitzant-ne els tràmits, a més d’oferir una comunicació objectiva i fidedigna sobre el desenvolupament. Així mateix, tramita a l’advocat totes les resolucions i escrits que presenta i vetlla pels interessos del client guardant-li el secret professional. És, en definitiva, un veritable especialista en l’àmbit de l’execució judicial i un col·laborador necessari de l’Administració de Justícia.

Com col·legiar-se

Si encara no està col·legiat com a procurador del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona i vol fer-ho, només cal que segueixi les cinc fases que comprèn aquest procediment.

Per a més informació pot accedir des de l’apartat Col·legiar-se o bé prement el botó següent.

Últims tweets

Youtube

Professionalitat, proximitat i proactivitat: les claus de la nova Junta de Govern

El degà, Javier Segura Zariquiey explica les claus del mandat de la nova Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona i els principals reptes i novetats que tenen per endavant.