Inici

Presentació telemàtica d’escrits: sistema RED

Actualitat

Eva Mª Atarés García, Compendium.cat i la Fundació ‘Domus Misericordiae Sant Josep’, Premis Procura 2023

El Col·legi de Procuradors de Barcelona va fer lliurament divendres passat dels Premis Procura 2023, uns guardons que compleixen gairebé una dècada distingint als professionals destacats en l’àmbit de la justícia i la justícia social. Enguany han celebrat novena edició dels Premis que ja s’han convertit en un referent entre els professionals i institucions del sector jurídic i social. Els premiats amb els diferents guardons…

LLEGIR MÉS

La figura del procurador

El Procurador dels Tribunals és un professional liberal i independent, llicenciat o graduat en Dret, que coneix el funcionament dels òrgans jurisdiccionals i que garanteix la igualtat de les parts en el procés judicial, a les quals representa de manera directa, voluntària, legal i tècnica.

Actua en totes les jurisdiccions del Dret i participa en tot el procediment judicial, responsabilitzant-se’n i agilitzant-ne els tràmits, a més d’oferir una comunicació objectiva i fidedigna sobre el desenvolupament. Així mateix, tramita a l’advocat totes les resolucions i escrits que presenta i vetlla pels interessos del client guardant-li el secret professional. És, en definitiva, un veritable especialista en l’àmbit de l’execució judicial i un col·laborador necessari de l’Administració de Justícia.

Com col·legiar-se

Si encara no està col·legiat com a procurador del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona i vol fer-ho, només cal que segueixi les cinc fases que comprèn aquest procediment.

Per a més informació pot accedir des de l’apartat Col·legiar-se o bé prement el botó següent.

Últims tweets

Youtube

“Els grans reptes dels procuradors”

El nostre degà, Ángel Quemada, explica en el següent vídeo quins són els reptes de la nostra professió, en els quals està treballant el Col·legi.