Noticies


Noticies

COMENÇA EL NOU CURS DEL CENTRE D´ESTUDIS DE LA PROCURA (CEP)
20 d'Octubre de 2017

COMENÇA EL NOU CURS DEL CENTRE D´ESTUDIS DE LA PROCURA (CEP)

Ahir, dijous 19 d'octubre, es va celebrar el primer seminari del curs 2017-2018 del Centre d'Estudis de la Procura (CEP). La sessió, que va impartir la magistrada Marta Nadal Disla del Jutjat de 1a Instància núm. 50 Bis de Barcelona, es va titular "Clàusula terra i Condicions Generals de la Contractació: aspectes substantius i processals".

Durant el seminari, que va despertar una molt bona acollida, es va analitzar la clàusula terra, sobretot la normativa i jurisprudència aplicables, així com les qüestions processals rellevants que es plantegen. El seminari va comptar amb una participació molt activa dels assistents, que van implicar-se en les questions pràctiques processals plantejades per la ponent.

La sessió va ser la primera del nou curs del CEP, que se celebrarà fins al mes de juny del 2018. El curs segueix dues línies d'actuació formatives que han tingut gran acollida en anys anteriors. D’una banda, inclou nou sessions del Seminari Procura al Dia, en què es tracten temàtiques jurídiques potenciant un enfocament pràctic i, de l'altra, contempla tres sessions de l’Aula de Millora Professional, que posen a l’abast dels procuradors formació a mida en habilitats interprofessionals i transversals.

Si voleu conèixer més detalls sobre l'oferta formativa del CEP, podeu accedir al programa complet del nou curs en aquest enllaç