Noticies


Noticies

GRAN ÈXIT D´ASSISTÈNCIA AL SEMINARI DEL CEP SOBRE LA SUBHASTA JUDICIAL ELECTRÒNICA
11 de Novembre de 2015

GRAN ÈXIT D´ASSISTÈNCIA AL SEMINARI DEL CEP SOBRE LA SUBHASTA JUDICIAL ELECTRÒNICA

El Centre d’Estudis de la Procura (CEP) va organitzar el darrer 5 de novembre un seminari especial sobre la subhasta judicial electrònica a l’IDEC de Barcelona, que comptà amb més de 90 assistents. La sessió va voler donar resposta a la posada en funcionament de la nova subhasta judicial electrònica, a causa de l’entrada en vigor el 15 d’octubre de la Llei 19/2015, de 13 de juliol, de mesures de reforma administrativa en l’àmbit de l’Administració de Justícia.

El seminari, que es va retransmetre en streaming als col·legis de procuradors de Girona i Mataró, va tractar les repercussions pràctiques de la implementació del Portal de subhastes judicials electròniques i les afectacions a la tasca que realitza el procurador en aquest àmbit.

Concretament, la sessió va incloure dues ponències moderades per Javier Manjarín. La primera va abordar les qüestions pràctiques de la nova subhasta electrònica amb José Luis Belsue, Secretari Judicial del Jutjat de 1a Instància núm. 55 de Barcelona. Pel que fa a la segona, va comptar amb Juan Luis Banón, Secretari judicial i Cap de la Secció de Subhastes Electròniques del Servei Comú d'Execució de Múrcia, que va donar la seva perspectiva sobre la subhasta electrònica basant-se en la seva experiència a Múrcia.

El seminari és part de la formació professional continuada que ofereix a tot el col·lectiu de procuradors el CEP, un centre impulsat pel Col·legi de Procuradors de Barcelona. El proper 10 de desembre està programat un altre seminari titulat "Qüestions actuals de les costes processals", a càrrec de Josep Ballesté Orpinell, Secretari Judicial del Jutjat de 1a Instància 30 de Barcelona.