Noticies


Noticies

L’ICPB acull la taula de debat: ‘L’eficiència de la justícia’
11 d'Octubre de 2023

L’ICPB acull la taula de debat: ‘L’eficiència de la justícia’

En el marc de la sessió inaugural del Centre d’Estudis de la Procura 2023-2024 (CEP), vam acollir a la seu de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona (ICPB) una magnífica taula rodona per abordar l’estat actual de la Justícia i posar en comú aquelles propostes que poden contribuir a fer-la més eficient.

Hi van participar Cristina Ferrando, Magistrada Degana del Jutjats de Barcelona; María Peñacoba, Lletrada de l’Administració de Justícia i Secretària Coordinadora Provincial de Barcelona; Joaquim de Miquel Sagnier, Secretari i responsable de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB); i el nostre degà Javier Segura Zariquiey.

Els ponents van reflexionar sobre la importància de dotar de més mitjans a la justícia i d’enfortir el treball col·laboratiu a l’Administració, tenint en compte els reptes que es plantegen en l’actualitat, com per exemple la Intel·ligència Artificial.

El nostre degà va presentar la taula rodona, que va estar fantàsticament conduïda per Joan Maria Morros Cuadras, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.