Noticies


Noticies

REUNIÓ AMB L´OBSERVATORI CATALÀ DE LA JUSTÍCIA
1 de Març de 2012

REUNIÓ AMB L´OBSERVATORI CATALÀ DE LA JUSTÍCIA

La vocal de la Junta de l’ICPB Elisa Rodés ha participat recentment a la sessió “Els ciutadans i la justicia” convocada per l’Observatori Català de la Justícia a la seu del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. A l’acte, celebrat el dia 23 de febrer, hi van asistir, entre altres personalitats, Carme Virgili i Vilanova, Secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia; José Tomàs Salas i Darrocha, Cap del Gabinet del President del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i Joaquim Martínez Sánchez, Secretàri Coordinador Provincial de Barcelona.

En el marc de la sessió, es va aprovar la proposta definitiva que fixa el moment processal més idoni per facilitar informació als desnonats sobre l’assistència social de què disposen per part de l’Administració, així com del contingut o redactat de la mateixa. Finalment, s’ha acordat que aquesta informació es farà en el Decret d’admissió de la demanda pel que fa als desnonaments per impagament del lloguer i en l’Interlocutòria despatxant l’execució pel que fa als desnonaments hipotecaris. En el redactat de les mateixes s’afegiran les dades de contacte de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya com a “informació d’interés”.

Un cop aprovada aquesta proposta, es van fixar com a nou pla de treball i objectiu d’estudi d’aquest grup de treball els Actes de Comunicació i l’Execució de les Sentències en l’àmbit del Dret de Família.