Noticies


Noticies

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LES JORNADES DE FORMACIÓ
14 de Març de 2012

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LES JORNADES DE FORMACIÓ

El passat divendres, dia 9 de març, el Col·legi va celebrar amb èxit de participació unes jornades de formació per a tots els col·legiats a l'Auditori de la Ciutat de la Justícia de Barcelona sobre tres grans qüestions vinculades a la professió: la presentació telemàtica de demandes, l'accés a les bases de dades online de SEPIN, i els Actes de Comunicació.

La sessió va comptar amb la participació de Manel Nieto i Natxo Fargas, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, que van ser els encarregats d’explicar el procés de la presentació telemàtica d'assumptes. La presentació de la base de dades de SEPIN Editorial Jurídica -a la qual en breu hi tindran accés gratuït tots els col·legiats gràcies a l'acord al qual van arribar el Consell de Col·legis de Procuradors i l'editorial- va anar a càrrec de Ruben Martín, director comercial de SEPIN. Per últim, el procurador Ricard Simó i el secretari del Jutjat de 1ª Instància 33 de Barcelona Ramon Arbós van oferir una sessió didàctica i pràctica relativa als Actes de Comunicació que realitza el procurador.

El degà Ignacio López va fer les conclusions, tot fent esment als nous reptes que afronta la professió i la imperiosa necessitat de modernització de la nostra feina i consolidant i optimitzant les competències que tenim reconegudes els procuradors.