Noticies


Noticies

Ponències i Formació a la Facultat de Dret de la UB
20 de Desembre de 2012

Ponències i Formació a la Facultat de Dret de la UB

Durant el passat mes de novembre el Col·legi ha participat en diversos actes organitzats a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (UB). El 8 de novembre va tenir lloc en el saló de Graus de la Facultat de Dret la Jornada “Les noves tecnologies i l’Administració de Justícia” organitzada conjuntament entre el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, l'Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona i l’ Escola de Postgrau de la Facultat de Dret de la UB.

La Jornada va ser presentada pel Degà de l’ICPB, Ignacio López i va constar de dues ponències i una taula rodona. La primera ponència va ser “Els sistemes de notificació telemàtica en l’Administració de Justícia: LEX NET: la signatura electrònica”, mentre que la segona ponència va tractar sobre la tramitació telemàtica dels procediments judicials. La Taula Rodona que va tancar la Jornada va servir per exposar les conclusions sobre el futur de l’Administració de Justícia davant les noves tecnologies.

D'altra banda, el 21 de novembre es va organitzar la FIRA DE LA OCUPACIÓ, a la mateixa Facultat de Dret, on el Col·legi va disposar d'un stand, amb l'objectiu d'explicar la funció dels procuradors del tribunals assessorant a tots els alumnes que es van apropar i es van mostrar interessats en la professió. Els procuradors que van participar en aquest Fòrum van ser Jesús Millan, Ramon Feixó, Neus Riudavets, Pol Sans, Carlos Molina i Montse Montal.