Noticies


Noticies

ELS PROCURADORS CATALANS REMARQUEN LA IMPECABLE TRAJECTÒRIA DE MERCÈ PIGEM
4 de Desembre de 2014

ELS PROCURADORS CATALANS REMARQUEN LA IMPECABLE TRAJECTÒRIA DE MERCÈ PIGEM

El Ple del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya reunit avui, 4 de desembre, ha acordat emetre aquest comunicat:

Davant la dimissió, el darrer 29 de novembre, de Mercè Pigem com a vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya vol remarcar la seva impecable trajectòria de servei públic per la millora de la Justícia. Aquesta comprèn la seva valuosa tasca com a diputada del Congrés de la VII, VIII, IX i X legislatura i el seu paper com a vocal del CGPJ durant el darrer any.

El Consell, que comprèn i respecta els motius de la seva renúncia, vol destacar la transcendental aportació que al llarg de tots aquests anys ha portat a terme Mercè Pigem per tal de millorar el sistema judicial espanyol en la seva globalitat, i en especial totes les propostes legislatives en les que ha intervingut activament per tal de millorar l’encaix al sistema de les funcions del procurador dels tribunals.

Certament, amb la seva renúncia, els operadors jurídics catalans perdem una magnífica interlocutora, que va destacar pel seu pragmatisme i la seva eficàcia.

Cal destacar que el Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona va reconèixer la tasca de Mercè Pigem el darrer més de juny lliurant-li el Premi Procura – Trajectòria Professional.