Noticies


Noticies

Javier Segura Zariquiey, nou degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona
9 de Juny de 2023

Javier Segura Zariquiey, nou degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona

L’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona (ICPB) ha renovat la seva Junta de Govern després de les eleccions celebrades durant el dia d’ahir. La candidatura encapçalada per Javier Segura Zariquiey com a degà, i Margarita Ribas Yglesias com a vicedegana, ha aconseguit fer-se amb la victòria.

Javier Segura Zariquiey substitueix en el càrrec a Ángel Quemada Cuatrecasas, que ha estat degà els últims 4 anys.

Una vegada conegut el resultat de les eleccions, Segura ha donat l’enhorabona i el seu reconeixement a l’altra candidatura. La presa de possessió se celebrarà el pròxim 28 de juny.

“Ens uneix la il·lusió de començar projectes nous i afermar els ja existents, ser eficaços en la gestió i sobretot ser pròxims i proactius; tot això, amb la ferma convicció que el Col·legi està al servei de tots els col·legiats”, ha detallat la nova Junta del Col·legi.

“Tenim la voluntat i la il·lusió de lluitar per una professió en la qual tots som part i creiem en el seu futur. Els nostres tres pilars fonamenten d’aquesta nova etapa són: la proactivitat, la professionalitat i la proximitat”, ha afirmat el nou degà del ICPB Javier Segura Zariquiey.