Noticies


Noticies

ÈXIT D´ASSISTÈNCIA A LA SESSIÓ INFORMATIVA
17 de Setembre de 2013

ÈXIT D´ASSISTÈNCIA A LA SESSIÓ INFORMATIVA

Més de 300 procuradors van aplegar-se a la sessió informativa que va celebrar-se el passat dijous a l'hotel Gallery. La trobada va ser convocada per la Junta de Govern per donar a conèixer als col·legiats quines han estat les gestions dutes a terme en defensa de la professió després que el passat 2 d'agost s'aprovés en Consell de Ministres l'avantprojecte de Llei de Serveis i Col·legis Professionals. Aquest avantprojecte contempla l'eliminació de la incompatiblitat per exercir simultàniament les professions de procurador i advocat.

El degà del Col·legi, Ignacio López Chocarro, va fer un recorregut cronològic des de l'any 2011, moment en què es va començar a parlar d'aquesta qüestió, fins a la situació actual, i va donar a conèixer els projectes que estan en marxa i que es materialitzaran en un futur molt proper.

Tot i reconèixer que la professió es troba en un moment molt delicat, el degà va voler transmetre un missatge de tranquil·litat fent veure als assistents que, tot i aquesta mala notícia, encara tenim un llarg recorregut a fer per revertir el text d’aquest avantprojecte i va deixar clar que la Junta ha fet, fa i farà tot el possible per salvar la incompatibilitat i la professió.

La sessió va acabar amb un torn de preguntes i amb el compromís del degà d’oferir la màxima transparència i de seguir informant els col·legiats sobre les novetats que es vagin produint, alhora que va demanar la implicació de tot el col·lectiu per remar en la mateixa direcció.