Noticies


Noticies

Celebració de Sant Iu
21 de Setembre de 2021

Celebració de Sant Iu

El pròxim 14 d’octubre celebrarem al Saló dels Passos Perduts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’acte institucional de Sant Iu, on homenatjarem els nous col·legiats i a tots els col·legiats i col·legiades que commemoren enguany i l’any passat els 25 i 50 anys de col·legiació.

Com sabeu, el 2020 no el vàrem poder celebrar per la pandèmia però enguany sí podem finalment tornar a la presencialitat. No obstant, les circumstàncies sanitàries no ens permeten poder gaudir de la celebració de Sant Iu de la mateixa manera que en anys anteriors i per complir amb els requisits de limitació de persones, l’aforament de l’acte s’ha vist reduït considerablement i per això no podem garantir totes les places presencials d’anys anteriors ni  podem comptar amb l’assistència de familiars a l’acte. Entenem el malestar que aquesta situació pot causar a alguns de vosaltres, però ens hem de cenyir a les condicions d’aforament marcades per les autoritats sanitàries.  Per a nosaltres és prioritari celebrar l’acte en un entorn convenient i, per descomptat, complint la normativa.

Posarem a disposició de tots vosaltres el vídeo complert de l’acte per tal que el pugueu veure i compartir amb els vostres familiars.