Noticies


Noticies

TAXA JUDICIAL CONTROVERTIDA
9 de Febrer de 2012

TAXA JUDICIAL CONTROVERTIDA

Dilluns 6 de febrer va finalitzar el termini de presentació d'esmenes al projecte de la nova taxa judicial autonòmica que, com sabeu, el Govern de la Generalitat de Catalunya vol establir amb l'objectiu d'aconseguir 20 milions d’euros per millorar les deficients finances catalanes.

En representació de la Junta de l'ICPB i del Consell de Colegis de Catalunya, Ignacio López i Ramon Daví s'han reunit amb tots els grups parlamentaris per intentar la retirada del projecte o, si més no, la seva millora.

Podem explicar que la receptivitat de part de tots els grups ha estat absoluta, fent seus la major part dels arguments defensats pels nostres representants. Fins i tot el Govern ha promès l’acceptació d'alguna de les esmenes, tot reconeixent que les greus necessitats econòmiques de les finances públiques obligaran a mantenir el projecte. Esperem, malgrat tot, que en el darrer tram de les negociacions, la taxa judicial autonòmica assoleixi finalment una regulació el més equilibrada i sostenible possible.