Noticies


Noticies

Celebració de Sant Iu 2010
7 de Juny de 2010

Celebració de Sant Iu 2010

El divendres 4 de juny, l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona va celebrar la festa del seu patró Sant Iu. Els actes es van iniciar al Saló dels Passos Perduts del Palau de Justícia, amb la presència , entre d’altres autoritats de l’àmbit judicial, de la Presidenta del TSJC Excma. Sra. Mª Eugènia Alegret, l’ Honorable Sra. Montserrat Tura, Consellera de Justícia, l’Excm. Sr. Miguel Collado, Vocal del CGPJ, l’Excm. Sr. Juan Carlos Estevez, President del CGPE, l’ Il.lma. Sra. Gemma Espinosa Conde, de l’Escuela Judicial del CGPJ, l’Excm. Sr. Josep Delfí Guardia President de l’Academia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, l’Il.lma. Sra. Mª Josep Feliu, Jutgessa Degana de Barcelona, l’Il·lm. Sr. Romero de Tejada, Tinent Fiscal, l’Il.lma. Sra. Mª Antònia Amigo, Secretaria de Govern del TSJC i l’Excma. Sra. Mª Antònia Agulló del Consell Consultiu, la nostra Degana l'Excma. Sra. Ana Moleres i diversos representants del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

En primer lloc es va fer el lliurament de medalles als procuradors que han complert 25 anys d’exercici a la professió i, seguidament, es va dur a terme la imposició de togues als nous col·legiats amb el lliurament dels corresponents diplomes. Al finalitzar els lliuraments tant el procurador Sr. Ramon Davi com el Sr. Jordi Cuscó van fer unes breus intervencions parlant sobre la professió de procurador.

Al vespre es va celebrar la tradicional Missa solemne al cambril de la Basílica de Nostra Senyora de la Mercè.

La celebració de Sant Iu va finalitzar amb un còctel a la Font del Lleó de Barcelona, amb una amplia participació col.legial. En el transcurs del sopar es va realitzar el lliurament dels trofeus del torneig de futbol i el ja tradicional sorteig dels regals oferts per les empreses col·laboradores del Col·legi (Iurisegur, Caixa d’Advocats, Mastertec, Banc de Santander, Iurisdoc, Ricoh i La Caixa).