Noticies


Noticies

L´ICPB DEMANA A JUSTÍCIA MESURES PER RESOLDRE EL MAL FUNCIONAMENT DEL NOU SISTEMA D´OFICINA JUDICIAL DE CORNELLÀ
12 de Febrer de 2015

L´ICPB DEMANA A JUSTÍCIA MESURES PER RESOLDRE EL MAL FUNCIONAMENT DEL NOU SISTEMA D´OFICINA JUDICIAL DE CORNELLÀ

Davant els greus endarreriments en el funcionament del nou sistema d'oficina judicial a Cornellà de Llobregat, el Col·legi de Procuradors de Barcelona (ICPB) s’ha posat en contacte amb el Departament de Justícia per tal demanar que se solucionin “de manera immediata” totes les disfuncions que pateix aquest partit judicial.

 

Així mateix, l'ICPB ha sol·licitat a Justícia que reflexioni per si cal aturar la posada en funcionament del nou sistema d’oficina judicial fins que es pugui comptar amb els mitjans necessaris que garanteixin el seu correcte funcionament.

 

Segons dades del Col·legi de Procuradors de Barcelona, el nou sistema d’oficina judicial de Cornellà, que Justícia va posar en funcionament el darrer 2 de febrer, ja compta amb un endarreriment en la tramitació d’uns 500 escrits i de més de 3.000 execucions.


Per últim, cal destacar que la Junta de l'ICPB es reunirà la setmana vinent amb els procuradors que exerceixen al partit judicial de Cornellà per tal de trobar solucions a l’actual situació.