Noticies


Noticies

JORNADES PROCESSALS
21 de Novembre de 2011

JORNADES PROCESSALS


El passat divendres 18 de novembre, el Col·legi va organitzar una Jornada de Formació per tal d’analitzar les darreres reformes legislatives dutes a terme. En concret, la jornada es va centrar en la Llei 38/2011 de 10 d’octubre, corresponent a la reforma de la Llei Concursal 23/2003 de 9 de juliol, i en la Llei 37/2011 de mesures d’agilització processal. Aquesta sessió es va celebrar a l’Auditori de la Ciutat de la Justícia i va comptar amb una nombrosa participació; prop de 400 professionals del món de la Justícia, entre procuradors, oficials habilitats i magistrats.

La jornada, presentada pel Degà del Col·legi, Ignacio López, va començar amb la sessió sobre la Llei 38/2011, que va anar a càrrec de Luis Rodriguez Vega, magistrat- jutge del Jutjat del Mercantil núm. 4 de Barcelona, i va ser moderada per Jesús Millan Lleopart, vocal de la Junta de l’ICPB.

La segona sessió, a càrrec de la magistrada del Jutjat de Primera Instància núm. 52 de Barcelona, Raquel Alastruey Gracia, es va centrar en explicar la Llei 37/2011, i va estar moderada per Montse Montal Gibert, vocal de la Junta de l’ICPB.
 


El Degà va cloure l’acte agraint la participació als assistents a la jornada i els va emplaçar a continuar treballant per millorar el funcionament de la justícia.