Noticies


Noticies

JORNADES DE JUNTES DE GOVERN DEDICADES A LA LEC
17 de Juny de 2013

JORNADES DE JUNTES DE GOVERN DEDICADES A LA LEC

El Consejo General de Procuradores de España va celebrar el 14 i el 15 de juny la VIII edició de les Jornades de Juntes de Govern, que van estar dedicades a les "Noves competències". L’aprovació de la Reforma de la Llei d’Enjudiciament Civil per part del Consell de Ministres, que atorga noves competències als procuradors, ocupà bona part dels debats. Així mateix, es treballà en l’establiment d’una estratègia comuna davant la futura Llei de Serveis Professionals, que podria perjudicar la nostra professió.

Les jornades van reunir consells, degans i juntes de govern de procuradors d’arreu d’Espanya i comptaren amb la participació de Ramon Daví, vicedegà del nostre Col·legi, i coordinador de les diferents àrees del Pla estratègic de la Procura juntament amb Pilar Mampel, secretària general del Consell de Procuradors de Catalunya.

Durant la seva intervenció, Daví informà que aquest Pla, que està supervisat pel doctor Ramos Méndez, és un estudi profund de la procura que aspira a reciclar la professió. Així, vol adaptar el perfil del professional per avançar-se a les repercussions de les lleis que s’estan modificant.

Mampel va parlar de l’execució, de la situació actual i de la necessitat d’una llei que permeti assumir més funcions.