Noticies


Noticies

ELS PROCURADORS CELEBREN LA FESTIVITAT DE SANT IU
13 de Juny de 2013

ELS PROCURADORS CELEBREN LA FESTIVITAT DE SANT IU

El passat divendres vam celebrar l’acte institucional de la festivitat de Sant Iu al Palau de Justícia, on els nous procuradors van fer el jurament de la seva professió.

Durant la vetllada, el Col·legi i el Consejo General de Procuradores de España van atorgar les medalles, els diplomes i les insignes als procuradors amb 25 anys de col·legiació i la medalla d’or i la placa commemorativa al procurador Sr. Ramon Feixó pels seus 50 anys de col·legiat.

L’acte comptà amb la participació del conseller de Justícia, Germà Gordó; del president del TSJC, Miguel Ángel Gimeno; del vicepresident del Consejo General de Procuradores de España, Javier Carlos Sánchez, i del degà del nostre Col•legi, Ignacio López, entre altres autoritats.

El degà va fer un discurs on remarcà la importància del procurador com “una peça clau en tot l’engranatge judicial i també una garantia del que reclama la nostra societat, la bona justícia”. Davant el qüestionament al que ha estat sotmesa la nostra professió per part del Ministeri d’Economia i la CNC, López celebrà l'Avantprojecte de Llei de Reforma de la LEC que va aprovar el Consell de Ministres el passat dia 3 de maig, on es reconeixen “les importants aportacions realitzades pels procuradors en tot el procés de modernització i agilització de la nostra justícia”.