Noticies


Noticies

LÓPEZ CHOCARRO I RUIZ CASTEL PARTICIPEN A LA 4A JORNADA ´CIUTATS EUROPEES DEL DRET´
24 de Novembre de 2014

LÓPEZ CHOCARRO I RUIZ CASTEL PARTICIPEN A LA 4A JORNADA ´CIUTATS EUROPEES DEL DRET´

El degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona i president del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya, Ignacio López Chocarro, va participar en la inauguració de la 4a Jornada de les Ciutats Europees del Dret, que es va celebrar al Col·legi d'Advocats de Barcelona el divendres 21 de novembre.

Durant la seva intervenció, va destacar el compromís dels procuradors barcelonins amb la tutela judicial efectiva i va defensar que aquest dret es respongui amb la màxima celeritat possible. En aquest sentit, celebrà que Barcelona sigui "la primera ciutat europea que ha aconseguit que al 2013 més de 100.000 de les demandes presentades davant la jurisdicció civil ho siguin per mitjans totalment telemàtics, amb l'estalvi de temps i de costos que això suposa tant per a l'administració com pels justiciables".

La Jornada, que va fomentar la cooperació entre operadors jurídics de diverses ciutats europees, va incloure tres taules rodones, entre les quals una dedicada a la "Venda telemàtica", on va participar Francesc Ruiz Castel, que és vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Procuradors de Barcelona.