Noticies


Noticies

Celebració SANT IU- 2011
29 de Maig de 2011

Celebració SANT IU- 2011

El divendres dia 27 de maig el nostre Col·legi va celebrar la festa del seu patró Sant Iu.

Els actes es van iniciar al migdia amb la celebració de la Missa solemne a la Basílica de Nostra Senyora de la Mercè.

Posteriorment, per la tarda, van tenir lloc els actes al Saló dels Passos Perduts del Palau de Justícia, on es va fer el lliurament de diplomes, insígnies i medalles als Procuradors que han complert 25 anys de col.legiació i la imposició de togues als nous col·legiats.

El conferenciant d’aquest any va ser el Sr. Ignacio Sánchez Guiu, Secretari General de Modernització i Relacions amb l’Administració de Justícia del Ministeri de Justícia.

A l’acte solemne del Palau van assistir, entre d’altres personalitats, el President del TSJC, Sr. Miguel A. Gimeno Jubero ,la Consellera de Justícia, Sra. Pilar Fernández Bozal, els vocals del CGPJ Srs. Miguel Collado i Ramón Camp, el President del Consejo General de Procuradores de España, Sr. Juan Carlos Estevez, la Secretaria de Govern del TSJC, Sra. Mª Antonia Amigó, el Tinent Fiscal Sr. Jose Mª Romero, la Jutgessa Decana dels Jutjats de Barcelona, Sra. Mª José Feliu i la nostre Degana, Sra Ana Moleres Muruzabal.

La celebració va finalitzar per la nit a la Font del Lleó de Barcelona, amb el tradicional cocktail, el lliurament dels trofeus del torneig de futbol , el sorteig del regals dels patrocinadors del Col·legi (Iurisegur, Caixa Advocats, Tydat, Mastertec, Ricoh i La Caixa) i el ball final.