Noticies


Noticies

Celebració Dia de la Justícia
15 de Desembre de 2010

Celebració Dia de la Justícia

Amb motiu de la celebració del Dia de la Justícia, el passat dia 13 de desembre, es va celebrar l'acte de lliurament del Premi Justícia de Catalunya que va ser concedit a la Sra. M. Eugènia Alegret, per la seva implicació en la millora de l'Administració de justícia i per la seva trajectòria professional com a magistrada de l'Audiència Provincial de Barcelona.
També es van lliurar les medalles d'honor de la Generalitat per serveis excepcionals a la justícia, al Sr. Joan Egea i Fernández i al Sr. Josep Ferrer i Riba, per la seva trajectòria professional dedicada a l'estudi i al desenvolupament del dret civil català i pel seu compromís en la divulgació del mateix per consolidar la seva aplicació entre els operadors jurídics catalans.
Finalment, van haver quatre mencions honorífiques en matèria de justícia a la Vocalia de Selecció del Consell General del Poder Judicial, al Sr. Luis del Castillo Aragón, president del Col·legi d'Advocats Penal Internacional, el Jutjat de Pau de Lloret de Mar i el Jutjat de Pau de Cambrils.