Noticies


Noticies

ACTES DELS 500 ANYS PELS PROPERS DIES
20 de Setembre de 2012

ACTES DELS 500 ANYS PELS PROPERS DIES

Seguint amb el programa d'activitats commemoratives del 500 aniversari del Col·legi, els dies 28 i 29 d'aquest mes se celebrarà l'Open 500 Anys en el marc del XV Torneig Nacional de Golf de Procuradors. La competició tindrà lloc al PGA Catalunya Resort, de Caldes de Malavella (Girona), i els acompanyants que no participin al torneig podran visitar la Sagrada Família de Barcelona. A la nit, s'oferirà un sopar a l'Hotel Claris de Barcelona, amb repartiments de premis i ball.

Igualment, el 5 d'octubre al matí el Col·legi ha organitzat una visita institucional al Parlament de Catalunya per conèixer de primera mà la cambra catalana. Es farà un recorregut pels espais més representatius i, en acabar la visita, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, rebrà la comitiva. La jornada continuarà amb una visita guiada pel barri Gòtic de Barcelona, a càrrec de dos historiadors -bons coneixedors dels avantpassats del col·lectiu-, que faran un recorregut pels punts més emblemàtics del districte lligats a la història del Col·legi i de la professió. Apunta-t'hi!

Pel que fa al dia 18 d'octubre, el Col·legi ha organitzat una conferència sobre el passat, el present i el futur de la justícia a càrrec de la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal; l'escriptor i advocat, Ildefonso Falcones, i el nostre degà, Ignacio López a la Torre Agbar de Barcelona. Es tracta d'un acte obert a tothom. Us hi esperem!