Noticies


Noticies

TRET DE SORTIDA DELS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL 500 ANIVERSARI
24 de Maig de 2012

TRET DE SORTIDA DELS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL 500 ANIVERSARI

Continuant amb el nostre programa, la setmana que ve inaugurarem l'exposició "500 anys de l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona" a Granollers. La mostra té per objectiu donar a conèixer qui som els procuradors i quina és la nostra tasca, per tal de reforçar el nostre compromís amb els ciutadans i la justícia. L'exposició podrà visitar-se al Jutjat de Granollers (Josep Umbert, 124) a partir de dimecres 30 de maig i fins divendres 8 de juny. Us hi esperem!

A continuació, la mostra viatjarà a Gavà (de l'11 al 22 de juny), Santa Coloma de Gramenet (del 25 de juny al 6 de juliol), L'Hospitalet de Llobregat (del 9 al 20 de juliol), Sabadell (del 17 al 28 de setembre), Sant Feliu de Llobregat (de l'1 a l'11 d'octubre), Vilafranca del Penedès (del 15 al 26 d'octubre) i a Vilanova i la Geltrú (del 29 d'octubre al 9 de novembre) i finalitzarà el seu recorregut a Barcelona (del 12 al 30 de novembre).

Els col·legiats també tenim programades recepcions oficials al Congrés dels Diputats i al Tribunal Suprem (27 de juny) i a la Generalitat de Catalunya i a l'Ajuntament de Barcelona (5 d'octubre).

Igualment, el 18 d'octubre, a la Torre Agbar, se celebrarà una conferència sobre el passat, el present i el futur de la justícia i de la professió, a càrrec d'Ildefonso Falcones, escriptor, de la Consellera de Justícia i del degà del nostre Col·legi.

Ja en el tram final del prorama, se celebrarà una Recepció Institucional, el 28 de novembre, amb presència de les màximes autoritats en l’àmbit de la justícia i la política de Catalunya i de l’Estat Espanyol. Hi han estat convidats el Rei d'Espanya, el President de la Generalitat, la Consellera de Justícia i l'alcalde de Barcelona, entre altres autoritats.

Per cloure el 500 Aniversari, el 30 de novembre s'organitzarà una Recepció-sopar, al Palau de Justícia, que inclourà una actuació de música en directe i comptarà amb la presència de les màximes autoritats en l’àmbit de la justícia i la política de Catalunya i de l’Estat Espanyol. Hi han estat convidats el president de la Generalitat, el ministre de Justícia, la presidenta del Parlament de Catalunya i el president del TSJC, entre altres autoritats.