Noticies


Noticies

L’ICPB rep el Certificat de Qualitat ISO 9001
22 de Juny de 2023

L’ICPB rep el Certificat de Qualitat ISO 9001

L’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona ha rebut aquesta setmana la Concessió de la Certificació ISO 9001 com a reconeixement i evidència de conformitat del sistema de gestió dels serveis del Col·legi amb aquesta norma de qualitat.

La certificació suposa un reconeixement a la gestió col·legial en matèria de qualitat, assumint-la com a principi bàsic, per aconseguir donar resposta a les necessitats dels col·legiats, ciutadans i diferents organismes relacionats amb l’activitat col·legial.

L’obtenció del certificat ha estat el resultat d’un procés de preparació, revisió i millora que ha durat més d’un any, i en el que s’ha implicat de manera directa o indirecta tot el personal del Col·legi. El certificat ISO 9001 representa també un compromís de qualitat de cara al futur i de millora continuada, doncs caldrà seguir treballant per a assegurar els nivells de qualitat dels serveis que determina aquesta norma.

Cal assenyalar a més que el ICPB ha estat el primer col·legi de procuradors de l’estat espanyol en aconseguir aquesta certificació.