Noticies


Noticies

El Col·legi de Procuradors de Barcelona se suma a la cel·lebració del Dia Internacional de la Dona
8 de Març de 2022

El Col·legi de Procuradors de Barcelona se suma a la cel·lebració del Dia Internacional de la Dona

Com tots els anys, el Col·legi de Procuradors de Barcelona se suma al Dia Internacional de la Dona que se celebra avui 8 de març, per a commemorar la lluita de la dona per la seva participació en la societat i en el treball, en peus d’igualtat amb l’home, amb els mateixos drets i obligacions. D’aquesta manera, el Col·legi se suma a les accions d’empreses, organitzacions i societat civil per a celebrar els assoliments socials, econòmics, culturals i polítics de les dones, al mateix temps que subratlla el seu compromís per a potenciar la igualtat i la inclusió.

La presència de la dona en aquest col·lectiu i la promoció de la igualtat de gènere ha estat sempre un senyal d’identitat de la procura. Per al degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, Angel Quemada Cuatrecasas, “el Dia Internacional de la Dona és un bon moment per a reflexionar sobre els avanços reeixits, accelerar i comprometre’s amb els canvis cap a la igualtat i celebrar la valentia i la determinació de les dones que han exercit un paper clau en la història i que han promogut la participació de les dones en totes les esferes de la societat en igualtat de condicions amb els homes”.

Per a commemorar aquesta data tan destacada, enguany el Col·legi ha recollit diversos testimoniatges del fonamental paper que exerceixen les dones en el col·lectiu de la procura barcelonina.