Noticies


Noticies

L´ICPB ES REUNEIX AMB CARLES MUNDÓ, NOU CONSELLER DE JUSTÍCIA
29 de Gener de 2016

L´ICPB ES REUNEIX AMB CARLES MUNDÓ, NOU CONSELLER DE JUSTÍCIA

L'ICPB i el Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya es van reunir ahir al matí amb el nou conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó. Durant la trobada, que va servir com a primera presa de contacte amb el nou equip del Departament, es van repassar els temes principals que preocupen el món de la procura, com són la implantació de les noves oficines judicials, el sistema RED, el conveni amb els Mossos d’Esquadra per a la seva assistència als actes de comunicació, la centralització de la presentació d’escrits a la Ciutat de la Justícia o la millora de la plataforma de pagament de les taxes catalanes.

Els representants de l'ICPB i el Consell també van presentar a Mundó el Pla Estratègic de la Procura Catalana i l'estat dels projectes que el desenvolupen. En tot moment, el Departament de Justícia va demostrar predisposició a treballar conjuntament amb els procuradors i col·laborar en tots aquells projectes que promoguin millores en l’eficàcia del sistema judicial, com ara l’execució civil.

La reunió va comptar amb la participació d'Ignacio López Chocarro, degà de l'ICPB i president del Consell; Pilar Mampel, secretària general del Consell; Anna Maria Terradas, vicepresidenta del Consell i degana del Col·legi de Mataró i Ramon Daví, vicedegà de l'ICPB i vicetresorer del Consell. Per part del Departament, els assistents van ser el conseller de Justícia, Carles Mundó, la secretària general de Relacions amb l’Administració de Justicia, Patrícia Gomà i el director general de Dret i Entitats Jurídiques, Xavier Bernadí.