Noticies


Noticies

L´ICPB DÓNA A CONÈIXER LA FIGURA DEL PROCURADOR ALS ESTUDIANTS DE DRET A LES JORNADES DE SORTIDES PROFESSIONALS DE LA UB
24 de Febrer de 2017

L´ICPB DÓNA A CONÈIXER LA FIGURA DEL PROCURADOR ALS ESTUDIANTS DE DRET A LES JORNADES DE SORTIDES PROFESSIONALS DE LA UB

Ahir, dijous 23 de febrer, va tenir lloc la segona sessió de les Jornades de Sortides Professionals que organitza la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, que van comptar amb la participació com a ponent de Montse Montal, vocal de comunicació de la Junta del Col·legi de Procuradors de Barcelona.

En concret, Montal va participar a la sessió Sortides professionals en l’àmbit d’assessorament jurídic i defensa dels drets de particulars, on va compartir taula amb els advocats Juan B. Altadill i Cristian Gual, la registradora de la propietat Adauca Aparicio, el gestor administratiu Marc Giménez i la notària Carolina Sorigué. Cadascun dels participants va donar a conèixer la seva professió jurídica als assistents.

Així, la vocal de comunicació de l’ICPB va tractar la figura del procurador amb una descripció del que fa aquest profesional parlant de les múltiples gestions als jutjats, de la preceptiva assistència a les vistes i als llançaments, i de la confecció i presentació d’escrits i demandes telemàtiques, entre molts altres aspectes.

Les Jornades estan adreçades a tots els estudiants de la Facultat de Dret que vulguin conèixer l’accés, les funcions i l’exercici de diverses professions, i se celebren entre el dimarts 21 de febrer i el dijous 2 de març.