Noticies


Noticies

DIA DE LA JUSTICIA: Medalla d´honor a la ex – Degana Ana Moleres Muruzabal
19 de Novembre de 2011

DIA DE LA JUSTICIA: Medalla d´honor a la ex – Degana Ana Moleres Muruzabal

El passat dijous 17 de novembre de 2011 es va celebrar El Dia de la Justícia que va tenir lloc al Palau de la Generalitat i va estar presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat, el Sr. Artur Mas i Gavarro , amb la participació de les més altes esferes en l’àmbit de l’Administració de Justícia de la Generalitat de Catalunya i del Departament d’Interior.
En el decurs de l’acte l’Excm. Sr. Joan Xiol Rios, President de la Sala Primera del Tribunal Suprem va pronunciar la conferència “La Justícia en temps de crisi econòmica” i tot seguit, es van lliurar les medalles i guardons.
En aquest sentit, es va atorgar la Medalla d’Honor de la Generalitat de Catalunya pels serveis excepcionalment duts a terme en l’àmbit de la Justícia a l’Excma. Sra. Ana Moleres Muruzabal, ex-Degana de l’ICPB. En l’acte hi va assistir l’actual Degà que aquesta vegada ocupava un lloc preferencial i de tots els membres de la Junta sortint i de la nova Junta de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona que van donar el recolzament a l’anterior representant del col·lectiu.