Noticies


Noticies

rpt
14 de Juny de 2021

Conveni de col·laboració amb la Fundació d’Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu

A proposta de la Comissió Social, el Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació d’Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu (FAD SJD), amb l’objectiu de poder oferir als col·legiats, així com als seus familiars de primer grau, serveis d’atenció domiciliària per atendre persones que estiguin en situació de pèrdua d’autonomia, dependència o discapacitat. L’acord preveu que els col·legiats i els seus familiars de primer grau puguin sol·licitar la prestació d’aquests serveis d’atenció domiciliària en condicions econòmiques preferencials.

La FAD SJD és una entitat sense afany de lucre social que té una doble missió:

  • Assistencial: Millorar la qualitat de vida de persones, de qualsevol edat, que estiguin en situació de dependència i necessitin el suport d’una persona cuidadora professional al seu domicili, per afavorir i/o mantenir les seves activitats de la vida diària.
  • Social: Formar i inserir laboralment a persones en situació de vulnerabilitat a través de la seva professionalització com a cuidadores.

Podeu consultar la descripció dels serveis assistencials de la FAD SJD en el següent enllaç: serveis

Per a la contractació d’aquests serveis o per sol·licitar més informació podeu contactar amb la Fundació SJD trucant al telèfon 93 365 29 65 (Sra. Lourdes Valls), o a l’adreça de correu electrònic info@fad-sjd.org.