Noticies


Noticies

Concert en benefici de les persones refugiades d’Ucraïna
31 de Gener de 2023

Concert en benefici de les persones refugiades d’Ucraïna

El Col·legi de Procuradors de Barcelona, el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, el Col·legi Notarial de Catalunya, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Bens Mobles de Catalunya, i el Consell de l’Advocacia Catalana han impulsat la celebració d’un concert benèfic per Ucraïna que va tenir lloc el passat 30 de gener de 2023 a les 20 hores al Palau de la Música Catalana.

Durant l’esdeveniment es va interpretar la simfonia “Aurora Europa” composta pel notari i compositor català Josep M. Valls, així com la “9a Simfonia” de Ludwig van Beethoven, i l’himne nacional d’Ucraïna com a peça d’obertura.

El concert va anar a càrrec de l’Orquestra Simfònica i el Cor de la Filharmònica de Khàrkiv (Ucraïna), que van actuar de manera altruista, en el marc de la gira que va reunificar als membres de l’orquestra per primera vegada des de l’esclat del conflicte bèl·lic entre Ucraïna i Rússia, que va començar fa just un any.

Tots els beneficis es destinaran a l’ajuda humanitària d’aquells que han sofert les terribles conseqüències de la guerra. Així, el projecte compta amb la col·laboració de Creu Roja com a entitat receptora d’aquesta iniciativa solidària i de la Fundació del Col·legi Notarial de Catalunya.