Noticies


Noticies

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL COL·LEGI I L´AJUNTAMENT DE SANT CELONI
8 de Febrer de 2013

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL COL·LEGI I L´AJUNTAMENT DE SANT CELONI

El Col·legi de Procuradors ha signat un acord de col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Celoni per mitjà del qual els procuradors (quan realitzin actes de comunicació: emplaçaments, notificacions…) posaran en coneixement de l'Ajuntament els casos de persones en possible risc d’exclusió social a conseqüència de processos de desnonaments o execucions hipotecàries. Els encarregats de rubricar l’acord han estat l’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, i el vice degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, Ramón Daví.

Els procuradors facilitaran a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament la informació necessària sobre les famílies o persones en situacions de vulnerabilitat per tal que es puguin realitzar les actuacions oportunes per millorar el seu estat.

En el cas de presència de menors, persones grans i persones amb discapacitat, l’atenció prèvia al llançament es durà a terme per tal de facilitar, si s’escau, allotjament o altres serveis, i així contribuir a què la situació d’estrès patit pels afectats es pugui superar de la manera més fàcil possible.

Aquest conveni de col·laboració se suma al signat l’any passat amb l’Ajuntament de Barcelona i, més recentment, amb el de Sant Feliu de Llobregat. La intenció del Col·legi és poder arribar a més acords de col·laboració amb els consistoris per tal de millorar les condicions de les persones desnonades.