Noticies


Noticies

MÉS DE 13.000 PERSONES JA S´HAN ADHERIT AL MANIFEST A FAVOR DELS DRETS DELS REFUGIATS
22 d'Abril de 2016

MÉS DE 13.000 PERSONES JA S´HAN ADHERIT AL MANIFEST A FAVOR DELS DRETS DELS REFUGIATS

El Manifest ‘Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones’, impulsat per l’Associació Intercol·legial (de la qual forma part el Col·legi de Procuradors de Barcelona), ha rebut el suport de més de 13.000 professionals, ciutadans i entitats de diversos sectors.

El propòsit principal d’aquest manifest és mostrar el rebuig contra les devolucions massives de refugiats acordades entre la UE i Turquia i reclamar una actuació governamental tolerant que respecti els drets fonamentals de les persones davant la situació infrahumana en què es troben els refugiats.

L’ICPB condemna la inacció dels governs per resoldre la crisi humanitària i la seva passivitat davant la vulneració dels drets humans. Així doncs, la procura barcelonina defensa la tolerància i el respecte en vers els migrants i es compromet a impulsar accions solidàries amb els refugiats que arriben a territori europeu.

Des de la Intercol·legial s’anima a tots aquells professionals jurídics que vulguin mostrar el seu rebuig davant la situació de crisi humanitària, a adherir-se al Manifest que es pot trobar al següent web: www.intercolegial.cat