Noticies


Noticies

L´ICPB PARTICIPA AL DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ
15 de Gener de 2015

L´ICPB PARTICIPA AL DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ

El proper dimecres 21 de gener se celebrarà el Dia Europeu de la Mediació, una jornada organitzada pel Grup Europeu de Magistrats per la Mediació d’Espanya (GEMME) en la qual institucions d’arreu d’Europa donaran a conèixer diferents aspectes del procediment de mediació en diverses sessions.

L’objectiu de la celebració d’aquesta jornada és remarcar i reconèixer el paper i la importància de la mediació, que sovint constitueix una forma molt eficaç de resoldre conflictes mitjançant l’acord i el diàleg. Una manera, en definitiva, de flexibilitzar els processos d’enteniment entre les parts del conflicte i d’aconseguir un estalvi econòmic per als implicats. En aquest sentit, la mediació és una tasca que també pot ser assumida per la procura.

És per això que, en el marc d’aquesta jornada, el Col·legi de Procuradors de Barcelona, en col·laboració amb el Punt Neutre de Promoció de la Mediació, organitza una sessió dirigida per l’advocat i mediador Miguel Ángel Pazos, sota el títol “La mediació: una funció més del Procurador”, que tindrà lloc a les 13h al Centre de Suport Professional de la Ciutat de la Justícia, a l’Avinguda Carrilet, número 3 Edifici D Planta 2a. 

Consulta l'agenda del Dia Europeu de la Mediació