Noticies


Noticies

L´EXPOSICIÓ DEDICADA A LA LLENGUA CATALANA A LA JUSTÍCIA S´EXHIBEIX A BARCELONA
4 de Maig de 2016

L´EXPOSICIÓ DEDICADA A LA LLENGUA CATALANA A LA JUSTÍCIA S´EXHIBEIX A BARCELONA

L’exposició “En català, també és de llei” inicia un itinerari a la demarcació de Barcelona. La mostra comença el seu recorregut al vestíbul de la Ciutat de Justícia, on hi serà fins al 6 de juny de 9 a 14h, i després s’instal·larà al Palau de Justícia i a altres seus judicials de la demarcació.

Aquesta exposició s’emmarca en la campanya que duu el mateix nom, impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la col·laboració del Departament de Justícia i dels col·legis professionals del món del dret, entre ells el Col·legi de Procuradors de Barcelona. L’ICPB és una de les corporacions professionals que dóna suport a la iniciativa promoguda per la DGPL i que reivindica el compromís amb l’ús del català a la justícia.

Aquesta campanya té com a objectiu sensibilitzar els ciutadans de la validesa legal dels documents fets en català i de la necessitat que facin valdre la seva opció lingüística amb els diferents professionals del dret.

L’exposició ofereix material divulgatiu de la campanya per tal de resoldre totes aquelles qüestions que es poden plantejar els professionals i els ciutadans davant la utilització del català en el marc de la justícia.