Noticies


Noticies

L´ASSOCIACIÓ CATALANA DE PÈRITS CELEBRA EL SEU 25È ANIVERSARI AMB LA PARTICIPACIÓ DEL DEGÀ
26 d'Abril de 2012

L´ASSOCIACIÓ CATALANA DE PÈRITS CELEBRA EL SEU 25È ANIVERSARI AMB LA PARTICIPACIÓ DEL DEGÀ

El degà Ignacio López va participar a l’acte inaugural del 25è aniversari de l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses (ACPJF), que va tenir lloc el passat 19 d’abril a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Al seu discurs, el degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona va destacar la necessitat de tenir bons pèrits judicials que actuïn amb imparcialitat i tinguin una òptima capacitació tècnica, doncs els seus informes resulten imprescindibles tant per la pressa de decisions dels Magistrats, com pels advocats a l’hora de realitzar l’argumentació tècnica de la seva defensa. Així mateix, va destacar la important tasca que ha dut a terme l’associació a favor de la formació i professionalització dels pèrits judicials.
A l’acte també hi van assistir Rafael Orellana, president de l’ACPJF; M. Jesús Ferreiro, presidenta del Consell de Pèrits; Josep Tomàs Salàs, cap de gabinet de presidència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya; Eugeni Gay, vicepresident del Tribunal Constitucional; Eudald Vendrell, vicedegà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, i Carme Virgili Vilanova, Secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia.