Noticies


Noticies

“LA TEVA SIGNATURA ÉS ARA, MÉS QUE MAI, IMPRESCINDIBLE!!!”
6 de Setembre de 2013

“LA TEVA SIGNATURA ÉS ARA, MÉS QUE MAI, IMPRESCINDIBLE!!!”

Els procuradors d'Espanya consideren que l'Avantprojecte de Llei de Col·legis i Serveis Professionals aprovat pel Govern, promogut pel Ministeri d'Economia, empitjorarà considerablement el funcionament de l'Administració de Justícia i la farà retrocedir a situacions de fa més de 30 anys.

Per a tots els Col·legis d'Espanya es considera que l'Avantprojecte s'até únicament a criteris econòmics que no han tingut en compte els veritables problemes dels professionals i del sector. S'entén, igualment, que les suposades exigències demandades per la Unió Europea per a la promulgació d'aquest text, no han estat ni justificades, ni debatudes pel Ministeri d'Economia amb els professionals del sector en cap moment, malgrat les reiterades demandes per a això i donada la complexitat i impacte social de l'Avantprojecte.

Tot això s’ha produït malgrat els continus esforços del Ministeri de Justícia per intentar aclarir una situació que, de no esmenar-se en els futurs tràmits parlamentaris de l'Avantprojecte, podrà causar un dany important, si no irreversible, per als usuaris de la Justícia al nostre país.

Per això, des de tots els Col·legis que integren el Consejo General de Procuradores de España, s’està realitzant una crida al Govern a través del Ministeri d'Economia, mitjançant la recollida de signatures de tots els possibles afectats (procuradors, oficials habilitats, empleats de procuradors, empleats dels Col·legis, familiars, etc.).

Envia la teva signatura mitjançant aquest enllaç.