Noticies


Noticies

JORNADES DE FORMACIÓ
1 de Març de 2012

JORNADES DE FORMACIÓ

El proper divendres, 9 de març, el Col·legi ha convocat unes jornades de formació per a tots els col·legiats a l'Auditori de la Ciutat de la Justícia de Barcelona sobre tres grans qüestions vinculades a la professió: la presentació telemàtica d'assumptes, l'accés a les bases de dades online de SEPIN, i els Actes de Comunicació.

Manel Nieto i Natxo Fargas del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya seran els encarregats de donar la primera sessió, sobre la presentació telemàtica d'assumptes, que serà obligatòria a Barcelona per a la presentació dels processos monitoris i divorcis de mutu acord a partir del dia 12 de març.

La presentació de la base de dades de SEPIN Editorial Jurídica -a la qual en breu hi tindran accés gratuït tots els col·legiats gràcies a l'acord al qual van arribar el Consell de Col·legis de Procuradors i l'editorial- anirà a càrrec de Ruben Martín, director comercial de SEPIN. Martín explicarà el funcionament de la base i els serveis que aquesta ofereix.

Per últim, Ramon Arbós, secretari del Jutjat de 1ª Instància 33 de Barcelona i del Procurador dels Tribunals Ricard Simó, oferirà una sessió didàctica i pràctica relativa als Actes de Comunicació que realitza el procurador.

Inscripcions gratuïtes per a Procuradors i Oficials Habilitats. L'aforament és limitat. La data límit per confirmar l'assistència és dimarts, 6 de març; podeu fer-ho a través de l'e-mail inscripcions@icpb.es.