Noticies


Noticies

ÈXIT DE LA SESSIÓ CEP SOBRE EL NOU TRACTAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES
8 de Febrer de 2018

ÈXIT DE LA SESSIÓ CEP SOBRE EL NOU TRACTAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES

El darrer dijous 1 de febrer, entre les 14 i les 16 hores, es va celebrar, en el marc del Centre d'Estudis de la Procura (CEP), l’Aula de millora professional sobre el “Nou Tractament General de Protecció de dades: impacte per als despatxos professionals i com adaptar-s’hi". El ponent de la sessió va ser Manuel Alonso Porri, advocat, soci del despatx Jausàs i especialista en protecció de dades i en Tecnologies de la Informació i Comunicació. El seminari va tenir lloc a l’aula de formació de la seu del Col·legi de Procuradors de Barcelona (ICPB).

En l’Aula de millora el ponent va abordar la normativa que encara és vigent i va realitzar una comparació amb el nou Reglament, explicant els aspectes més problemàtics per als despatxos. La sessió tenia l’objectiu de tractar aspectes com els canvis respecte la normativa anterior, les fases d’adequació i fites de la mateixa o els riscos de sanció per incompliment, entre d’altres.

La propera sessió del CEP serà un seminari el 15 de febrer sobre la “perspectiva processal del concurs de les persones físiques”. El ponent serà Antonio Carreño León, advocat i soci del Departament de Dret Concursal i Reestructura d'Empreses del despatx Cuatrecasas. 

Per a més informació sobre les sessions del CEP, seguiu aquest enllaç.