Noticies


Noticies

ÈXIT DE CONVOCATÒRIA ALS CURSOS INFORMATIUS DEL CENTRE D´ESTUDIS PROCURA
18 de Novembre de 2013

ÈXIT DE CONVOCATÒRIA ALS CURSOS INFORMATIUS DEL CENTRE D´ESTUDIS PROCURA

El Col·legi ha posat en marxa el seminari de formació i especialització Procura al dia amb les places gairebé exhaurides. L’aposta per la formació que es fa des del Col·legi amb la creació del Centre d’Estudis de la Procura (CEP) ha estat tot un èxit i així es tradueix en el nombre d’inscripcions. Fins al moment hi ha més de 50 procuradors inscrits al Seminari Procura al Dia, i més de 40 al Curs de Gestió per a despatxos de procuradors.

El Seminari Procura al Dia, que es desenvoluparà fins al 10 de juliol al Centre d’Estudis Jurídics de Formació Especialitzada de Barcelona, està estructurat en vuit mòduls, on es proporcionen eines de formació jurídica específica als procuradors en àmbits com l’execució hipotecària, els desnonaments o les noves tecnologies.

En la primera sessió celebrada el darrer dijous 14 de novembre amb el títol “La nova regulació del procediment d’execució hipotecària a la Llei d’Enjudiciament Civil” es van exposar i debatre les últimes modificacions d’aquesta llei, que ha estat recentment modificada per la Llei 1/2013, de 14 de maig, de Mesures de Protecció al Deutor Hipotecari.

Pel que fa al Curs de Gestió per a despatxos de procuradors, que s’impartirà a ESADE entre el 30 de gener i el 26 de juny, consistirà en quatre mòduls que oferiran eines de gestió als procuradors per optimitzar els processos judicials i la competitivitat dels seus despatxos. Es tracta del primer curs a Espanya d’aquestes característiques i neix amb l’objectiu d’oferir eines de gestió financera i de màrqueting als procuradors per augmentar-ne la seva competitivitat.
Els cursos seran impartits per un professorat format per acadèmics, funcionaris de justícia i altres professionals de prestigi amb l’objectiu d’ajudar a l’evolució de la figura del procurador. A més, el Curs de Gestió per a despatxos de procuradors comptarà amb la col·laboració d’ESADE.