Noticies


Noticies

EL PLA ESTRATÈGIC DE LA PROCURA COMENÇA A CAMINAR
20 de Setembre de 2012

EL PLA ESTRATÈGIC DE LA PROCURA COMENÇA A CAMINAR

Com ja es va informar anteriorment, el Consell de Procuradors de Catalunya, de la mà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, està desenvolupant un ambiciós Pla Estratègic de la Procura Catalana, sota la direcció del prestigiós catedràtic de Dret Processal de la Universitat Pompeu Fabra, el Dr. Francisco Ramos Mendez.

A principis d’aquest mes de setembre, el Consell va aprovar el primer document de treball i el dia 4 d’octubre tindrà lloc la primera reunió de la comissió de treball.

La comissió està formada per diversos procuradors, en representació de tots els col·legis de Catalunya, que es reuniran per debatre i estudiar els principals aspectes professionals que afecten el col·lectiu. La idea és revisar amb detall l’estat de la procura catalana i definir quin model es vol seguir en els propers anys. Del treball final segurament es promouran iniciatives legislatives i canvis organitzatius dins les mateixes corporacions professionals, alhora que es faran recomanacions per a la formació individual de cada procurador.