Noticies


Noticies

EL CONSELL PRESENTA A PUIGDEMONT I MUNDÓ EL PLA ESTRATÈGIC DE LA PROCURA CATALANA
22 de Febrer de 2017

EL CONSELL PRESENTA A PUIGDEMONT I MUNDÓ EL PLA ESTRATÈGIC DE LA PROCURA CATALANA

El Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya es va reunir ahir, dimarts 21 de febrer, amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el Conseller de Justícia, Carles Mundó al Palau de la Generalitat. La trobada va comptar amb la presència de diversos representants del Consell: el president Ignacio López Chocarro, la vicepresidenta Anna Terrades, la secretària Pilar Mampel, la tresorera Esther Garcia i els membres de la Permanent, Damià Cucurull i Ramon Daví.

Durant la recepció, els representants del Consell van presentar el Pla Estratègic de la Procura Catalana, pel qual el president va mostrar un gran interès. A més, es va parlar sobre els projectes que està duent a terme el Consell per adquirir més competències que millorin l’eficiència del sistema judicial. Així mateix, es va fer un repàs al funcionament general de l’Administració de Justícia a Catalunya.

Finalment, Carles Puigdemont va agrair als procuradors catalans la seva iniciativa i lideratge en la modernització de la justícia i va destacar el mèrit dels professionals en haver fet una autoanàlisi que els permeti adaptar-se als nous escenaris.