Noticies


Noticies

BONA ACOLLIDA DEL SEMINARI CEP SOBRE LES QÜESTIONS PROCESSALS DE LA LLEI DE PATENTS
24 de Gener de 2018

BONA ACOLLIDA DEL SEMINARI CEP SOBRE LES QÜESTIONS PROCESSALS DE LA LLEI DE PATENTS

El passat dijous 18 de gener, entre les 14 i les 16 hores, es va celebrar el seminari “Noves qüestions processals introduïdes per la Llei de Patents 24/2015, aplicables a procediments de patents, models d’utilitat, marques i disseny industrial”, a càrrec de Yolanda Ríos López, Magistrada titular del Jutjat Mercantil n. 1 de Barcelona. La sessió, la tercera del nou curs 2017-2018 del Centre d’Estudis Procura (CEP), va tenir lloc a l’aula de formació de la nova seu del Col·legi de Procuradors de Barcelona (ICPB).

En el seminari s’han tractat aspectes teòrics, amb l’exposició de la normativa vigent, i qüestions controvertides de la pràctica. La ponent ha abordat temes com la competència objectiva i territorial, la limitació de la patent, els nous terminis processals, el dictamen pericial diriment i les mesures cautelars i escrits preventius.

La sessió va ser d’interès tot i la complexitat i l’extensió dels continguts. De fet, els assistents van poder establir un diàleg amb la ponent per aclarir diverses qüestions. El debat va ser molt fructífer i estimulant.

La propera sessió del CEP serà a l’Aula de Millora Professional i se celebrarà l’1 de febrer. La impartirà l’advocat Manuel Alonso Porri sota el títol “Nou Reglament General de Protecció de Dades: impacte per als despatxos professionals i com adaptar-s’hi”.