Noticies


Noticies

ACTE CENTRAL 500 ANIVERSARI
8 de Novembre de 2012

ACTE CENTRAL 500 ANIVERSARI

El proper dia 1 el Col·legi celebra el seu aniversari. 500 anys de la constitució de la Confraria de Sant Iu, el dia 1 de desembre de 1512. Per això, desprès de les exposicions, visites institucionals, jornades i conferències, arriba la cirereta del pastís.

El sopar institucional que es farà el 30 de novembre al Palau de Justícia esdevé l’acte central del nostre cinquè centenari. El més solemne i important. Fins i tot el més mediàtic, ja que comptarà amb la presencia del president de la Generalitat, Artur Mas, així com d’altres personalitats del món polític, econòmic i judicial. És per tant una magnífica oportunitat per donar visibilitat la figura del procurador i la seva importància dins de l’àmbit de la justícia.

Per aquest motiu des del Col·legi volem fomentar la participació de tots els procuradors i fer d’aquest sopar un acte multitudinari. Com ja ho va ser la conferencia sobre el present, el passat i el futur de la nostra professió, que 300 col·legiats van poder seguir en directe a la Torre Agbar. O com la sessió informativa del mes de setembre, que va comptar amb més de 200 persones. 500 anys del Col·legi de Procuradors ben s’ho valen.