Noticies


Noticies

SEMINARI CEP DEDICAT A L’EXECUCIÓ PROVISIONAL EN LA PRÀCTICA PROCESSAL
21 de Novembre de 2018

SEMINARI CEP DEDICAT A L’EXECUCIÓ PROVISIONAL EN LA PRÀCTICA PROCESSAL

El darrer 15 de novembre es va celebrar el segon seminari del curs 2018-2019 del Centre d’Estudis de la Procura (CEP). Sota el títol “L’execució provisional en la pràctica processal”, la sessió va comptar com a ponent amb Josep Ballesté Orpinell, guardonat amb el Premi Procura ala Trajectòria Professional 2018, que ha exercit de Lletrat de l’Administració de Justícia al Jutjat de Primera Instància número 30 de Barcelona fins a la seva recent jubilació.

Ballesté Orpinell va tractar, de forma dinàmica i exhaustiva, la situació real del jutjat i els motius de la LEC/2000. També va analitzar les situacions en les que es planteja l’admissibilitat d’una execució provisional i va valorar com aquesta incideix en la dinàmica processal i com ho interpreta i resol la jurisprudència.

L’extensa experiència i els profunds coneixements tècnics del ponent van permetre conèixer a fons als 24 assistents la vessant pràctica de la matèria i alhora es va generar un animat debat sobre les diverses qüestions plantejades.