Noticies


Noticies

ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ES FAN RESSÒ DE LA PRESENTACIÓ TELEMÀTICA DE DEMANDES
14 de Març de 2012

ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ES FAN RESSÒ DE LA PRESENTACIÓ TELEMÀTICA DE DEMANDES

Els Mitjans de Comunicació han publicat aquests dies notícies diverses vinculades a la presentació telemàtica de demandes, arran d'una nota de premsa que vam difondre des del Col·legi a principis de setmana.

Al Comunicat informàvem als Mitjans de la posada en marxa d'aquesta nova eina informàtica pel que fa a judicis monitoris i de dret de família de mutu acord, que converteix Barcelona en ciutat pionera pel que fa a la seva implementació a tot l'Estat.

Des del Col·legi creiem que la presentació telemàtica de demandes servirà per a la consolidació de l'expedient electrònic, simplificant la tramitació burocràtica dels procediments, agilitzant-ne la gestió i estalviant despeses.

Si vols veure els impactes en PREMSA i MITJANS ONLINE, fes click aquí.

Si vols veure la notícia emesa per BTV, a l'Informatiu migdia de dilluns, 12/03, on apareixen unes declaracions del vocal de Junta Francisco Ruiz Castel, fes click aquí.

Si vols escoltar la notícia de CATALUNYA INFORMACIÓ, retransmesa a diversos butlletins de dilluns, 12/03, fes click aquí.

(*) Altres repercussions:
La vocal de Junta Montse Montal va participar al programa "Banda Ampla" de TV3 de dijous, 08/03, on van tractar-se diverses qüestions relacionades amb la Justícia. Si vols veure el programa sencer, fes click aquí.