Noticies


Noticies

EL COL·LEGI PARTICIPA EN UN ACTE DE LA INTERCOL·LEGIAL EN DEFENSA DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS
20 de Juny de 2012

EL COL·LEGI PARTICIPA EN UN ACTE DE LA INTERCOL·LEGIAL EN DEFENSA DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS

En el marc del saló per a emprenedors Bizbarcelona, el nostre Col·legi va participar la setmana passada en un acte de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya per defensar el paper dels col·legis professionals. La Intercol·legial, amb motiu de la commemoració del seu primer aniversari, va presentar en el saló un Manifest en defensa de la funció social dels Col·legis Professionals.

L'acte va tenir lloc el dia 14 de juny i va comptar amb l'assistència del nostre degà, Ignacio López, i del vicedegà, Ramon Daví; de Josefina Cambra, degana del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya; de l'advocat Miquel Roca, i de Pedro Yúfera, degà del Col·legi d'Advocats de Barcelona i president de la Intercol·legial.

La Intercol·legial va participar en el Saló Bizbarcelona, celebrat el dies 13 i 14 de juny a Barcelona, amb un espai de networking interprofessional, on emprenedors i col·legiats han establert centenars de contactes amb professionals de qualsevol sector.
 
L’Associació, que agrupa més de 90 Col·legis Professionals de diferents sectors, va néixer fa un any amb la voluntat de reforçar la projecció social dels Col·legis Professionals, impulsar iniciatives d’interès comú i actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al que pertanyin. Actualment representa més de 150.000 col·legiats de la totalitat dels àmbits professionals.